Dag 7: Ivalo

We ontbijten iets na 9uur en blijven ook een beetje langer zitten en genieten van de sneeuw die naar beneden dwarrelt buiten…

Vandaag huren we voor een dagje langlaufski’s… In de voormiddag nemen we de ene kant van de weg om een beetje te ‘oefenen’. Amaaai, da’s niet van de poes hoor, zo lastig glijden in de diepe sneeuw zonder sporen…pfff!

Na een tijdje keren we terug naar het guesthouse en eten we een boterhammetje als lunch. We hadden de idee om deze namiddag naar het dorp te langlaufen en begonnen er ook aan…maar na een 2tal kilometer en enkele fotostops onderweg, keerden we terug ;)…echt te lastig! We gingen bovendien ook helemaal niet terug zijn voor het donker werd.

We ruilden onze ski’s in en maakten nog een wandeling door het bos terwijl het begon te schemeren…de mist en de eentonige kleuren gaven terug iets mysterieus… We vallen in herhaling, maar het landschap is ongelofelijk mooi. We konden gerust een uurtje in de sneeuw zitten kijken, haha! (maar dan wel met een warm drankje bij ons)!

Naar gewoonte gingen we na het avondeten nog naar de sauna en erna was het nog een tijdje ontspannen in de gemeenschappelijke ruimte met een warme chocomelk van de buren :)!

IMG_8655IMG_8650IMG_5168IMG_5153IMG_5143IMG_5141IMG_5139IMG_8643IMG_5161IMG_5154IMG_8662IMG_8668

 

 

Leave a comment